Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Een Eigen Show Voor De Populaire Radio Dj

Patrick Wolda krijgt dagelijks programma op SLAM!

Een eigen show voor de populaire radio-dj

Patrick Wolda, bekend van zijn succesvolle programma's op Radio 538 en Qmusic, krijgt een eigen dagelijks programma op SLAM!. De show, genaamd 'Patrick Wolda', zal vanaf 16 januari 2023 van maandag tot en met vrijdag te horen zijn van 16:00 tot 19:00 uur.

Een nieuwe uitdaging voor Wolda

Voor Wolda is dit een nieuwe uitdaging waar hij erg naar uitkijkt. "Ik ben ontzettend blij met deze kans", aldus Wolda. "SLAM! is een geweldig station met een jonge en energieke doelgroep. Ik kan niet wachten om met mijn eigen show aan de slag te gaan en de luisteraars te verrassen met de beste muziek en het laatste nieuws."

Wolda's show zal een mix van muziek, interviews en actualiteiten bieden. Luisteraars kunnen onder andere de nieuwste hits verwachten, maar ook interviews met bekende artiesten en experts. Daarnaast zal Wolda aandacht besteden aan het laatste nieuws en de actualiteit.

  • Programma: Patrick Wolda
  • Zender: SLAM!
  • Tijd: 16:00 - 19:00 uur
  • Startdatum: 16 januari 2023

Met de komst van Wolda versterkt SLAM! haar programmering verder. Het station heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en is nu een van de meest populaire radiostations onder jongeren in Nederland.


Komentar